Gallyazási munkálatok

Címkék: Közlemények

Gallyazási munkálatok megkezdése 2021. január 26. napjától.

 

Tisztelt Lakók

!A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 137. §-a és a villamosművek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet előírja, hogy a villamos vezeték biztonsági övezetének környezetében lévő fák, bokrok ágait az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles rendszeresen eltávolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik.

 


A fentiekre tekintettel felkérjük a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanuk területén a gallyazási munkákat VÉGEZZÉK EL.


Az E.ON Dél - Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai előre láthatólag 2021.január 26.napjától  KURD település területén gallyazási munkálatokat fognak végezni.


Amennyiben Önnek a gallyazáshoz SEGÍTSÉGRE lenne szüksége, kérjük a fenti időintervallumban jelezzék kollégáink felé személyesen, vagy az alábbi elérhetőségeken:Tel.: 0670/342-3185E-mail: kleinhansz@agvagokft.hu


A megbeszélt időpontban kérem, biztosítsák kollégáink bejutását az ingatlan területére, ezzel is segítve munkánkat, valamint az Önök zavartalan áramellátását.


Köszönettel:

                                                                Ágvágó Szolgáltató Kft.

 

gallyazási általános szabályok, védőtávolságok.pdf (1319943 bájt)